Air4Events slogan

Over ons

Air4Events is een jong en creatief bedrijf dat u wil ontzorgen door met inflatables uw evenement de gewenste totaalbeleving voor u en uw gasten mee te geven. Wij werken hard aan onze ambitie om uit te groeien tot dé aanbieder op het gebied van inflatable eventdecoratie in de Benelux. Wij zitten dan ook niet stil. Om dit te bereiken, zijn we continue bezig om ons verder te ontwikkelen op alle gebieden;

  • Technisch; LED-verlichting, belichting, projectie, blowers en andere mogelijkheden
  • Trends op het gebied van o.a. vormen, kleuren, belichting
  • Design van inflatables, stages en lichtplannen
  • Assortiment
  • En nog veel meer……

Jong, creatief en professioneel zijn kenmerken van Air4Events waarbij service, ontzorging en betaalbaarheid hoog in het vaandel staan. U vraagt, wij verzorgen en tegen een eerlijke prijs; dat is de mentaliteit van Air4Events.

Ook vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en ons steentje bij te dragen aan het milieu door uitsluitend gebruik te maken van zuinige ventilatoren en LED-verlichting.

Samen met Empire Entertainment en DSP Audiovisueel kunnen wij u het totaalpakket voor uw evenement volledig vanuit eigen huis aanbieden. DSP Audiovisueel en Air4Events zijn dochterondernemingen van Empire Entertainment. Zie voor meer informatie:

  • Samenwerking met Empire Entertainment
  • Samenwerking met DSP Audiovisueel

It’s beyond your imagination!

Zodra u bij ons een offerte of informatie aanvraagt gaan wij direct aan de slag om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan uit alleen het leveren en ophalen van de inflatables bestaan, maar ook het opbouwen en afbouwen. En wat dacht u van een op maat gemaakte en geleverde inflatable.

Daarnaast kan het zijn dat we samen met Empire Entertainment of DSP Audiovisueel ook de eventorganisatie op ons nemen of het licht- & geluid met bijbehorende plannen verzorgen.

Wij doen ons best om u op werkdagen binnen 24 uur te voorzien van een reactie. Wij garanderen u dat u altijd binnen 2 werkdagen een reactie van ons hebt ontvangen of dat er contact met u is opgenomen.

Voor meer informatie over de procedure rondom de ontwikkeling en verkoop van inflatables, verwijzen wij u naar op maat.

Tot slot: wij denken altijd graag met u mee om uw event de juiste sfeer en beleving voor u en uw gasten mee te geven. Schroom niet om hiervoor contact met ons op te nemen. Dit geldt natuurlijk ook indien u toch nog vragen heeft over onze werkwijze of andere zaken.

Air4Events is een dochteronderneming van Empire Entertainment. Empire Entertainment is een gevestigde totaalaanbieder op het gebied van evenementen, eigen producties en entertainment. Wij kunnen u dus vanuit eigen huis ook van dienst zijn met evenementenorganisatie, entertainment, acts en artiesten. Één adres en één contactpersoon die zorgen voor één geheel. U hoeft alleen maar te genieten! De magic combination…

Neem gerust eens een kijkje op de website www.empire-entertainment.nl 

Evenementenorganisatie, eigen producties ontwikkelen en in de markt zetten (Empire Entertainment), inflatable decoratie-objecten met LED-verlichting (Air4Events); er ontbreekt nog één ding om het meeste veelzijdige, allround evenementen en entertainmentbedrijf van de Benelux te worden: licht en geluid!

En laten we dat nu net ook nog in eigen huis hebben met dochteronderneming (van Empire Entertainment) DSP Audiovisueel; verhuur én verkoop van licht, geluid, beeld, rigging en aanverwante producten. Dé specialist voor reparatie, onderhoud en installatie. Dus ook op dit gebied kunnen wij u vanuit eigen huis van dienst zijn om uw event vanuit één adres die gewenste totaalbeleving te geven.

Met deze partner is de cirkel rond: www.dsp-audiovisueel.nl