Air4Events slogan

Op maat

Niet gevonden wat u zoekt?

Naast alle verhuurobjecten bieden wij u de mogelijkheid om inflatables op maat te laten maken en kopen. Het betreft hier speciale ontwerpen en/of objecten met uw gepersonaliseerde bedrukking.

Daarnaast kijken wij bij een aanvraag altijd naar de mogelijkheid om nieuwe inflatables op te nemen in ons verhuurassortiment. Dus indien u uw gewenste object niet hebt kunnen vinden, maar wij zien hierin mogelijkheden dan zijn wij bereid te investeren in nieuwe verhuurobjecten speciaal voor u. Natuurlijk kan dit alleen met objecten die geenszins gepersonaliseerd zijn.

Heeft u dus geen inflatable gevonden binnen ons verhuurassortiment die aan uw wensen voldoet of heeft u specifieke ideeën en/of wensen? Geen probleem, wij maken het speciaal voor u op maat. Unieker kan niet!! In de meeste gevallen kunt u o.a. de vorm, stofkleur, interne verlichting en bedrukking geheel naar eigen wens bepalen.

Om een eerlijke prijs, goede kwaliteit en betrouwbare levering te kunnen garanderen, dienen deze ‘op maat’-inflatables in de meeste gevallen minimaal 6 weken voor de gewenste leverdatum te worden besteld. Indien ontwerp en/of het offertetraject nog plaats moet vinden, dient het traject 8 weken van te voren te worden opgestart. U kunt altijd vragen naar de mogelijkheden; wij zijn u graag van dienst.

Wij begeleiden uiteraard het gehele traject van ontwerp tot aflevering.

Vraagt u gerust meer informatie of een offerte op maat! 

Voorbeeld BKJNEvents:

Zwarte variant*                                                          Witte variant*

     

*Uiteraard zijn andere kleuren en vormen ook mogelijk. 

Mogelijkheden:

  • LED-verlichting: door middel van interne LED-verlichting kan het object alle kleuren aannemen.
  • Op afstand bedienbaar: de objecten zijn middels een afstandsbediening op afstand bedienbaar.